Urban Arrow

Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen. Ze maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen.

De Family bakfiets van Urban Arrow

Door de verlaagde zitpositie van de kinderen in de bak voorop heeft de fiets een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging het evenwicht dat je ervaart met de Family-fiets. Daarbij vormt de bak met geëxpandeerd polypropyleen een barrière rondom je meest kostbare bezit en iedereen die je voorbij zoeft. Ook zorgen het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen voor een fijne fietservaring.

Door een weekend een bakfiets bij ons mee te nemen, weet je zeker of deze ook echt bij je past! Maak een afspraak met ons om een bakfiets te reserveren.