Dutch ID

Bij Dutch ID ontwikkelen ze e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. Waardoor je vaker fietst, actiever leeft en van je vrijheid geniet. Wij geloven dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto, voor woon-werkverkeer en voor ontspannen ritjes in je vrije tijd.

100% Hand built in Holland

Bij Dutch ID hebben ze een oer-Hollandse passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden de e-bikes ontworpen met de modernste technologieën en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Dutch ID Infinity

De mix tussen comfort en sportiviteit. Ben je op zoek naar een comfortabele manier om je door de stad of glooiende landschappen te verplaatsen? Dan is deze e-bike iets voor jou! Door de weggewerkte kabels en stijfheid van het frame krijgt hij een zeer stabiele wegligging. Door krachtige specificaties is de Infinity perfect voor iedereen die graag sportieve fietstochten aflegt.

Dutch ID Phantom

Niets ontbreekt aan deze e-bike. Met een robuust design en strakke afwerking is de Phantom Dutch ID’s meest comfortabele model. Een e-bike waarmee je gezien wilt worden! De nieuwste smart technologie zorgt voor een premium rijervaring tijdens uitdagende tochten. De Phantom werd in 2021, 2022 en 2023 gekozen als ‘Beste uit de test’. Dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Een unieke fiets met unieke rij eigenschappen.