Flyer

Flyer

Zwitserse degelijkheid, dat is waar Flyer voor staat. Flyer is in 1995 gestart met het ontwerp en de productie van de elektrische Flyer fietsen. Van het begin af aan heeft het team van specialisten maar één ambitie gehad: de beste elektrische fietsen ontwikkelen en produceren die op de markt te krijgen zijn.

Flyer elektrische fietsen volgt de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Eén van die ontwikkelingen is dat de elektrische fiets steeds vaker gebruikt wordt voor woon-werkverkeer als alternatief voor de auto. Flyer speelt daarop in met een uitgebreid productgamma en variatie in maatvoering en uitrustingsniveau, zodat er altijd een Flyer elektrische fiets is die ruimschoots voldoet aan uw wensen.

Bike Totaal Luke van Leeuwen heeft een uitgebreid assortiment aan Flyer fietsen. Om het gevoel met Flyer te vergroten zijn Luke en Moreno in 2013 naar de Flyer fabriek in Zwitserland gegaan. Zij hebben ervaren hoe Flyer de fietsen produceert en continu haar producten verbetert. Flyer fietsen blijft bezig met het ontwikkelen van haar fietsen en Bike Totaal Luke van Leeuwen gaat hier enthousiast in mee.

Kom langs voor een proefrit of voor meer informatie.

www.flyer-fietsen.nl